Holdtræning

Svømmehallen tilbyder nu holdtræning med fysioterapeut som instruktør.

Vandets opdrift gør, at man belaster sine led og muskler mindre, og derfor nemmere kan lave øvelser man måske ikke vil kunne lave på land. Det har desuden vist sig, at blot det at være i vand mindsker smerter.

 

Hold for gravide

Næsten alle gravide bør motionere og holde sig i god form, med mindst en halv times daglig intens motion.

De fleste gravide oplever, at det bliver tungere at bevæge sig, jo længere de kommer i graviditeten. Nogle får ondt over lænden og/eller i bækkenet, og nogle oplever at de bliver hævede i benene.

Holdstart ‪mandag d. 9. november kl. 19.00-19.45

Minimum 8 tilmeldte pr. hold.

Pris: kr. 650 for 10 sessioner

 

Styrke og stabilitet

Dette hold henvender sig særligt til dig som f.eks. har led- og muskelskader, gigt eller er overvægtig.

Er du i tvivl om holdet er for dig, så kontakt os endelig.

Holdstart ‪mandag d. 9. november kl. 20.00-20.45

Minimum 8 tilmeldte pr. hold.

Pris: kr. 650 for 10 sessioner

 

Begge hold vil foregå en gang ugentligt. Ved tilmelding oplyses tlf. nr., så instruktøren kan kontakte dig med henblik på at tilrettelægge dit træningsforløb.

Om instruktøren

Lidt om instruktør Maria A. S. Kristensen:

- Jeg er uddannet fysioterapeut fra foråret 2020. Gennem forskellige holdtræningsforløb, under min uddannelse, har jeg erhvervet mig kompetencer der sikrer, at alle deltagere på mine hold bliver udfordret, men ikke presset i en sådan grad at træningen overstiger deres formåen.

- I mine timer er det vigtigt for mig, at deltagerne har det sjovt, men samtidig at de efter træningen kan mærke, at vi har været i gang. Jeg holder især af holdtræning, idet man hermed både inddrager sociale, men også individuelle elementer.