Opdaterede COVID-19 regler i Ringkøbing Svømmehal


Vi skal huske vi stadig skal passe på hinanden, derfor har vi nedenfor skitseret de vigtigste opdaterede COVID-19 regler i svømmehallen.

 Vedr. offentlig åbning i svømmehallen

Hold en meters afstand, dog 2 meter ved fysisk anstrengelse, til andre brugere.

Max. 40 personer i hvert omklædningsrum

Max. 30 personer i varmtvandsbassinet

Max. 35 personer i dybvandsbassinet

Max. 50 personer i 25 meterbassinet

Mundbind

Fra torsdag d. 29/10 er følgende gældende. Når man har svømmetøj på og går til og fra bassinet, skal man ikke have mundbind eller visir på. Men man skal have mundbind eller visir på, når man kommer og går ind i omklædningen, og når man forlader stedet - eller opholder sig i f.eks. foyeren.

 I saunaen

Max. 5 personer pr. sauna af gangen

Håndklæde SKAL benyttes i saunaen

 

Vi kan i spidsbelastninger have flere end 30 personer i svømmehallen, som ønsker at benytte varmtvandsbassinet. I disse tilfælde vil vi gerne appellere til at folk skifter bassin regelmæssigt, så alle kan komme til.

 

Vedr. hold/foreninger

Hold/foreninger med personer over 21 år må som udgangspunkt ikke være mere end 10 pers. inkl. instruktør og livredder jf. det nye forsamlingsforbud. Hold hvor deltagerne er under 21 år, må fortsat være 50 deltagere inkl. instruktør og livredder.

 

De vigtigste punkter vedr. COVID-19 i Ringkøbing Svømmehal består i at holde fokus på sikkerhed samt at undgå smittespredning.

 

Hjælp os med at holde afstand både på land og i vand!

 

Samtidig vil vi gerne opfordre jer til at overholde ovenstående.

 

Spørg personalet ved tvivl.

 

På forhånd tak