Svømmehallen åbner igen fredag den 20. maj


Svømmehallen er igen klar til brug for alle efter tre ugers lukning på grund af arbejdet med renovering af fliser

I tre uger har Ringkøbing Svømmehal været lukket på grund af en omfattende renovering af fliser. Nu er svømmehallen klar til at åbne igen med de normale åbningstider for alle. Det sker fra fredag den 20. maj.

- Vores håndværkere er nu så langt fremme med arbejdet, at vi kan åbne svømmehallen for alle. Det har været en omfattende renovering. Håndværkerne har udført et flot stykke arbejde, og vi er glade for, at vi nu kan byde alle vores mange brugere velkommen tilbage, siger leder af ROFI-Centret og svømmehallen, Per Lange Andersen.

Undervejs i arbejdet i de tre uger viste det sig, at reparationen af fliserne faktisk ikke kunne være blevet det største problem.

- I løbet af arbejdet gik svømmehallens vandbehandlingsanlæg ned, og der var udsigt til en leveringstid på fire-seks uger på materialer til reparation af anlægget. Men takket være en fantastisk indsats af vores dygtige personale lykkedes det at finde løsninger, så vandbehandlingsanlægget nu igen fungerer perfekt. Anlægget er generelt meget velfungerende og leverer en rigtig god vandkvalitet i bassinerne – en kvalitet, som helt lever op til den standard, der er i andre svømmehaller, siger Per Lange Andersen.

Flere oplysninger:

Yderligere oplysninger kan fås hos leder af ROFI-Centret og Ringkøbing Svømmehal, Per Lange Andersen, tlf. 3056 0630.